Stiefgoed Den Haag West (5): Wat doe ik met mijn lawaaierige ex?

Stiefgoed Den Haag heeft een Q & A met maar liefst 8 afleveringen online staan. In de voorlopig laatste aflevering aandacht voor de vraag van Astrid, haar ex man die continue een hoop lawaai maakt en aandacht vraagt. In (bijna)…

Stiefgoed Den Haag heeft een Q & A met maar liefst 8 afleveringen online staan. In de voorlopig laatste aflevering aandacht voor de vraag van Astrid, haar ex man die continue een hoop lawaai maakt en aandacht vraagt.

In (bijna) elk samengesteld gezin heb je te maken met een ex partner, de andere ouder van jouw kinderen en/of de andere ouder van jouw partner. In het geval van Astrid maakt haar ex partner een hoop lawaai en dat lawaai zorgt voor veel onrust in haar huidige relatie. Dat maakt dat Astrid en Hans best vaak (te vaak) bijna ruzie krijgen om haar ex. Daarbij zorgen al die appjes en al dat lawaai dat Astrid ook veel stress krijgt.

Het enige waar je invloed op hebt, is op jezelf, op je kinderen als ze bij jou in huis zijn, je hebt geen effect (meer) op je ex partner. In deze aflevering spreken collega Jordie Vos van Stiefgoed Den Haag Oost en ik (Stiefgoed Den Haag West) over de kwestie van de invloed van de ex.

We hebben trouwens een boekentip bij dit verhaal: Lees “Blijven staan, ondanks de storm.”

Beluister deze podcast: https://soundcloud.com/user-447423963/74-samengesteld-gezin-wat-nu-deel-8-jordie-vos-en-annette-burgers-q-a-stiefgoed

Je kunt er ook voor kiezen om deze aflevering te bekijken op de YouTube kanalen van Stiefgoed Den Haag Oost en Stiefgoed Den Haag West: https://youtu.be/M5sNH2E5Tk4

Hebben jij en je partner een vraag die je ons wilt stellen? Of wil je een vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen?
Kijk dan naar Stiefgoed.nl locaties. Er is altijd een keigoede gespecialiseerde stiefcoach van Stiefgoed bij jou in de buurt!

Het samengesteld gezin is een mooie uitdaging. Het is topsport! Een voordeel hiervan is dat je ervoor kunt trainen. Met de juiste technieken en tactieken brengen wij bij Stiefgoed jullie in een betere conditie voor deze mooie tak van sport!

Deze serie heeft 8 afleveringen! Beluister en/of bekijk ze allemaal!

Liefs,

Annette Burgers

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp