Stiefgoed Den Haag West start vanaf 1-9-2021

"Welkom bij Stiefgoed Den Haag West! Waarmee kan ik jou van dienst zijn?" Annette Burgers. "Vanaf 1-9-2021 verhuis ik mijn praktijk van Rotterdam naar Stiefgoed Den Haag West! Ik ben geboren en getogen in Den Haag en hier staat ook…

“Welkom bij Stiefgoed Den Haag West! Waarmee kan ik jou van dienst zijn?” Annette Burgers.

“Vanaf 1-9-2021 verhuis ik mijn praktijk van Rotterdam naar Stiefgoed Den Haag West! Ik ben geboren en getogen in Den Haag en hier staat ook mijn huis, dus ik ben heel erg blij dat ik op de President Kennedylaan in de TAURO een mooie ruimte heb gevonden waar ik ga starten. Kamer S.02.

Ter ere van deze verhuizing komt er vanaf 5 september een 8 delige serie “Samengesteld gezin, wat nu?” als pod- EN videocast van Op Zoek Naar De Liefde. Dit is een Q & A op het gebied van samengestelde gezinnen. De topsport onder de relaties. Deze serie maak ik samen met collega Jordie Vos van Stiefgoed Den Haag Oost.
Ken jij de beste technieken en tactieken om samen met je partner voor goud te gaan? Wij geven antwoord op jouw vragen.

🎥 De videocast is te bekijken via het YouTube kanaal Stiefgoed Den Haag West. Dit kanaal staat nu al open met een korte introductie en vanaf woensdag 25-8 elke dag antwoord op een vraag. Die filmpjes gemaakt door Stiefgoed collega Sigrid de Haan. En vanaf 5 september komen de videocasts erop die Jordie en ik gemaakt hebben.

– Bij Stiefgoed hebben we een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur van 30 minuten. Wil je deze aanvragen?
– Wil je meer weten over persoonlijke trajecten waardoor echt meer rust & harmonie in je samengestelde gezin ontstaat?
– Ben je een onderdeel van een professionele organisatie en willen jullie meer weten over hoe het voor kinderen is om in een samengesteld gezin te leven? Welke dynamieken er werkzaam zijn en hoe je als organisatie/begeleider/docent/school hier het beste mee om kan gaan? Wij hebben een twee modules waardoor je goed binnen je organisatie samengestelde gezinnen beter kunt begeleiden.
– Wil je je opgeven voor de opname van een podcast om anderen te inspireren met jouw verhaal?
– Wil je weten waarom Stiefgoed werkt voor gezinnen, dit onze slogan is en dit echt ook werkt?
– Wil je mijn gratis E-Book met de 12 BESTE STIEFGOED TIPS ontvangen?

Volg alvast mij YOUTUBE kanaal, dan weet je zeker dat je niks mist: STIEFGOED DEN HAAG WEST:
https://youtube.com/playlist?list=PLyI-NijRRBbhnPP8Rqn_oWrva-PfxgswJ

Heb je vragen en/of wil je mijn E-BOOK aanvragen en/of wil je je aanmelden voor het gratis inloopspreekuur en/of wil je informatie voor jouw organisatie en/of wil je een familiebegeleiding?
Mail me:
📤 Annette@stiefgoed.nl

Ik hoop je te mogen ontvangen bij Stiefgoed Den Haag West,
in de Tauro,

Hartegroet,
Annette

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp