Stiefgoed Den Haag West wérkt voor samengestelde gezinnen

Over een week is het zover! Dan verhuis ik mijn praktijk van Rotterdam naar Den Haag. Met ingang van 1 september zit ik in de TAURO op de President Kennedylaan. Mijn stad. Hier ben ik geboren en getogen. In Den Haag…

Over een week is het zover! Dan verhuis ik mijn praktijk van Rotterdam naar Den Haag.
Met ingang van 1 september zit ik in de TAURO op de President Kennedylaan. Mijn stad. Hier ben ik geboren en getogen. In Den Haag zit ook collega Jordie Vos, Den Haag Oost. Samen met Jordie maak ik een Q & A serie als pod-en videocast vanuit het Museon.
“Samengesteld gezin, wat nu?”

Deze serie is vanaf 5 september te beluisteren via onze blogs hier, en via SoundCloud, Spotify, iTunes (Op Zoek Naar De Liefde).

Heb je een vraag die je ons wilt stellen en graag behandeld ziet worden? Of wil je een keer aan tafel komen om je verhaal te vertellen over jouw samengesteld gezin? Je bent van harte welkom. Ook kan je je aanmelden voor ons inloopspreekuur, of met je vraag over hoe een begeleidingstraject eruit ziet hoe we jullie begeleiden naar meer rust en harmonie.

Stuur een mail naar:
Jordie@stiefgoed.nl
Annette@stiefgoed.nl

Deze podcast wordt ook als videocast uitgezonden. Hiervoor heb ik een speciaal  Stiefgoed Den Haag West YOUTUBE kanaal gemaakt, waar ik zo nu en dan ook tips zal delen. En ook de briljante filmpjes van onze Stiefgoedcollega Sigrid de Haan.
Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om je te abonneren op dit kanaal. Neem vast een kijkje?

https://www.youtube.com/channel/UCJCMNzYOKhEVlOipyQOPCtw

Hartegroet,

Annette Burgers

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp