Stiefgoed Den Haag West(4) ‘Samengesteld gezin, buitengesloten’

“Als zijn kinderen hier zijn, zijn ze 100% gericht op hij vader. Ze zien mij niet. En ik voel me hier niet lekker bij. Ik kan dan ook echt denken ‘Zoek het uit!’ en daar voel ik me dan ook…

“Als zijn kinderen hier zijn, zijn ze 100% gericht op hij vader. Ze zien mij niet. En ik voel me hier niet lekker bij. Ik kan dan ook echt denken ‘Zoek het uit!’ en daar voel ik me dan ook weer schuldig over. Het zit mij toch niet lekker. Wat kan ik doen? Hoe kan ik dit veranderen? Het samengestelde gezin en je buitengesloten voelen is bijna 1 + 1 = 2

In deel #77 bespreken Jordie Vos en ik wederom een vraag van een luisteraar.

Vandaag de vraag van Julia.

Jordie Vos, Stiefgoed Den Haag Oost, en Annette Burgers, Stiefgoed Den Haag West, geven in de serie ‘Op Zoek Naar De Liefde; Samengesteld gezin, wat nu?’ antwoord op vragen die hen gesteld worden over het samengestelde gezin.

Wil jij een gratis en geheel vrijblijvend consult van 30 minuten online of in onze praktijken? Stuur dan een mail naar
Jordie@stiefgoed.nl of
Annette@stiefgoed.nl of
naar de Stiefgoed specialist bij jou in de buurt, er is altijd wel een Stiefgoedlocatie bij jou in de buurt. Kijk op Stiefgoed.nl/locaties.

Stiefgoed wérkt voor samengestelde gezinnen!
En waarom?

Stiefgoed zorgt er al ruim 8 jaar voor dat koppels meer rust en harmonie ervaren in hun samengesteld gezin. Alle Stiefgoedcoaches zijn gespecialiseerd in de uitdagende situatie in de wereld van ex-en, loyaliteit van kinderen, de dynamiek van het samengestelde gezin.
Tevens zijn alle coaches ervaringsdeskundig en heel laagdrempelig te benaderen.

Samen met jullie werken we aan de bouwstenen om als koppel samen als een team leiding te geven aan jullie samengestelde gezin.
Als koppel ben je het fundament.

Matthijs zegt ‘Had ik dit alles maar eerder geweten, dan had ik een en ander anders aangepakt na mijn scheiding.’

Het is nooit te laat om aan te kloppen en het verschil te maken zodat jullie relatie en samengestelde gezin wérkt, voor jullie en jullie kinderen!

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp