Anna Rensen

Mijn verhaal

De zaadjes voor het werk dat ik nu met zoveel liefde doe zijn door de jaren heen gezaaid. Mijn liefde voor een weduwnaar met drie kinderen bracht mij in de positie van stief. We wisten dat het niet eenvoudig zou zijn. Er volgde een hobbelige weg, die extra pittig werd toen mijn partner ongeneeslijk ziek werd. Drie jaar na zijn overlijden kreeg ik een nieuwe relatie en werd ik middels adoptie moeder. Honger naar kennis over opvoeding, ontwikkeling, loyaliteit en hechting konden niet gestild worden met het lezen van boeken. Ik koos voor een studie pedagogiek en een stage met daaropvolgende baan in de pleegzorg. Alles wat ik had geleerd over loyaliteit van kinderen naar hun eigen ouders werd daar intens voelbaar.

Na de pijn en het verdriet van mijn eigen scheiding ging het roer om. Ik ondersteun sindsdien gescheiden ouders om, uit liefde voor hun gezamenlijke kinderen, hun ouderschapsrol zo goed mogelijk in te vullen. Al gauw ontdekte ik dat de relatie met de andere ouder vaak moeizamer wordt als er een nieuwe partner in het leven komt. Ook het nieuw gevormde samengestelde gezin kent veel onverwachte uitdagingen. Ik sta ouders en stiefouders bij in hun weg naar een fijn, samengesteld gezinsleven. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van spanningen. We ontdekken met elkaar hoe het anders kan.

Mijn praktijk is gevestigd in een woonboerderij in Huisseling/Ravenstein (NB). Alle bijeenkomsten vinden daar plaats. Het achterhuis van de boerderij beschikt over twee sfeervolle studio’s. Het is daardoor mogelijk om een exclusieve start te maken met een coachingstraject. Met een kort verblijf op De Hoeve ben je samen even weg van alle dagelijkse beslommeringen en vol aandacht voor elkaar en de eerste twee coachingsbijeenkomsten.

Vooropleidingen

  • Pedagogiek, master pedagogische ethiek
  • Scheidingscoach
  • De kinderen scheiden mee

Eigenschappen

  • betrouwbaar
  • zorgvuldig
  • liefdevol
  • doorzettingsvermogen

Tarieven

per uur € 95

incl. btw

Praktijklocatie(s)

De Hoeve
Burgemeester van de Wielstraat 1 5358 NA Huisseling/Ravenstein

Contact opnemen

E-mail:anna@rensencoaching.nl
Tel:+31 6 2683 7506
Website:www.annarensencoaching.nl

Social Media

LinkedIn
Facebook

Stuur Anna een bericht

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.