Eveline Stam

Eveline Stam
Biedt ook online coaching
Komt ook aan huis

Mijn verhaal

In de afgelopen tien jaar heb ik als stiefmoeder ervaren hoe mooi en uitdagend een relatie in een samengesteld gezin kan zijn. In mijn geval een gezin met drie jonge kinderen en een fantastische man die zijn vrouw had verloren. Samen hebben we veel fouten gemaakt, maar we zijn vooral gegroeid en hebben samen geleerd. De inzichten uit deze eigen ervaring, maar ook uit de professionele begeleiding die wij zelf hebben gehad en de door mij gevolgde opleidingen op gebied van coaching en systemisch werken, zet ik graag in om andere samengestelde gezinnen te begeleiden op hun reis.

Op mijn eigen reis belandde ik door een swipe op Tinder vanuit een single stadsleven in een gezin met 3 jonge kinderen met alle emoties van een overleden moeder. Na 1,5 jaar trok ik bij hen in. Het 24/7 leven met drie stiefkinderen met alle dynamieken en loyaliteiten is heel mooi maar ook heel uitdagend. Hoe werk je samen aan een harmonieus gezinsleven en blijf je toch dicht bij jezelf. Dat is hard werken, tot op de dag van vandaag.

Inmiddels zijn wij een aantal jaren verder en woont de oudste op kamers. Onlangs zijn wij getrouwd, de kers op de taart, het was een mooie en ontroerende dag.

Vanuit mijn eigen behoefte aan hulp en handvatten was mijn wens om stiefmoeders en samengestelde gezinnen te kunnen begeleiden al snel geboren. Ik ben daarom opleidingen gaan doen om met mijn eigen ervaring en kennis de juiste hulp te kunnen bieden. Graag kijk ik samen wat er speelt en hoe we meer harmonie en rust kunnen brengen in jullie samengestelde gezin. Wees welkom.

Voor meer informatie neem gerust contact op, dit kan via evelinestam@gmail.com of stuur mij een whatsapp bericht naar 06-45816846 en ik reageer binnen 24 uur.

 

Vooropleidingen

  • Post HBO Professionele Coaching en Communicatie, Phoenix opleidingen Utrecht
  • Post HBO specialisme Systemisch Werken, Phoenix opleidingen Utrecht
  • Opleiding tot gelicenseerd Stiefgoedcoach bij Stiefgoed Tilburg

Eigenschappen

  • Empathisch
  • Verbindend
  • Oplossingsgericht
  • Ervaringsdeskundige

Tarieven

per uur € 95

excl. btw

Praktijklocatie(s)

Stiefgoed
Park Arenberg 67 3731 EP De Bilt

Contact opnemen

E-mail:evelinestam@gmail.com
Tel:0645816846

Social Media

LinkedIn

Stuur Eveline een bericht

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.