Linda Kampman

Biedt ook online coaching
Komt ook aan huis

Mijn verhaal

In 2014 leerde ik mijn huidige partner kennen, beiden hadden we een scheiding achter de rug en net onze draai gevonden als alleenstaand ouder van drie kinderen, ruimte voor de liefde was er nog niet. Toen onze paden elkaar in 2016 wederom kruisten sloeg de vonk alsnog over en was er wel ruimte om de liefde toe te laten. Zo ontstond ons samengesteld gezin met zes jonge kinderen.

Heen en weer pendelen tussen twee huizen beviel al snel niet meer en de wens om met z’n allen onder één dak te wonen werd steeds sterker. Ik was er van overtuigd dat door onze sterke liefde en mijn pedagogische ervaring het allemaal wel goed zou komen. In de aanloop naar het samenwonen hebben we van alles besproken, maar ondanks de bewuste keuzes die we vooraf maakten, merkten we tijdens het samenwonen al snel dat er behoorlijk wat uitdagingen op ons pad kwamen. Het missen van de andere ouder door de kinderen, de loyaliteit, onze verschillen in manier van opvoeden en vooral de bijzondere dynamieken die een samengesteld gezin kenmerkt, maakten het niet makkelijk.

Ondertussen zijn onze jonge kinderen veranderd in zes pubers. Het is hard werken en het vraagt veel flexibiliteit om ons gezin draaiende te houden. Maar hoe hard we ook werken en hoe gezellig het ook kan zijn, het zal nooit zo zijn als in een kerngezin. We zijn en blijven een samengesteld gezin en dat betekent dat we niet altijd samen zijn, vakanties en feestdagen nog altijd verdelen met ex-partners, vaak afscheid nemen van elkaar en er veel mensen zijn om rekening mee te houden.

Door in alle openheid en eerlijkheid met elkaar te blijven praten en ons bewust te zijn van de valkuilen die op de loer liggen hebben mijn partner en ik onze draai gevonden. En betekent dit dan dat we nooit meer met onze handen in het haar zitten? Dat zeker niet, oude patronen steken zo nu en dan de kop weer op en voelt het als chaos en onbalans. Inmiddels weten we hoe we dat snel kunnen herstellen en de balans terug kan keren.

Met veel passie en gedrevenheid ben ik de afgelopen veertien jaar werkzaam in de preventieve zorg rondom gezinnen en jongeren. Door mijn eigen zoektocht naar balans in mijn gezin heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in de dynamieken die spelen in een samengesteld gezin en zo kwam Stiefgoed op mijn pad. Het volgen van de opleiding tot Stiefgoedcoach heeft mij de tools in handen gegeven om naast mijn ervaringsdeskundigheid jullie op de best mogelijke manier te kunnen begeleiden. In een op maat gemaakt plan, waarin ik luister naar jullie behoeften, uitdagingen en verlangens, en vanuit een veilige en openhartige omgeving werken we samen aan het versterken van jullie band en het creëren van een liefdevol en harmonieus samengesteld gezin.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend met me in gesprek om te zien of ik voor jullie iets kan betekenen? Neem gerust contact met me op door te mailen naar linda@openhartigcoachen.nl of te bellen naar 06 – 24 21 42 56. Een WhatsApp bericht sturen of het invullen van het contactformulier op deze pagina kan natuurlijk ook.

 

Beroepscodes

  • NOBCO-73387

Vooropleidingen

  • HBO Pedagogiek, Hogeschool Windesheim te Zwolle
  • Opleiding tot gelicenseerd Stiefgoedcoach, Stiefgoed

Eigenschappen

  • Verbinder
  • Intuïtief
  • Betrouwbaar
  • Begripvol

Tarieven

per uur € 105

incl. btw

Praktijklocatie(s)

Linda Kampman, Openhartig Coachen
Kasteelstraat 15 7447 AW Hellendoorn

Contact opnemen

E-mail:linda@openhartigcoachen.nl
Tel:+31624214256
Website:www.openhartigcoachen.nl

Social Media

LinkedIn
Instagram

Stuur Linda een bericht

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.