Marjola Dillema

Marjola Dillema Stiefgoedcoach
Biedt ook online coaching
Komt ook aan huis
Nederlands

Mijn verhaal

De stap te zetten naar externe hulp, zoals een Stiefgoedcoach, kan best spannend zijn, maar het kan veel frustratie, verdriet, teleurstelling, schuldgevoel en onbegrip binnen samengestelde gezinnen besparen.

Door mijn eigen ervaringen als stiefouder en mijn drive om anderen te helpen heb ik ervoor gekozen andere koppels te begeleiden en te ondersteunen op weg (terug) naar harmonie en rust.

Ik ben gescheiden en ik ben moeder van een zoon en een dochter, stiefmoeder van twee puberzoons. Mijn partner is een weduwman.  We hebben een LAT relatie. Ondanks mijn ervaringen en kennis over gezinssystemen loop ik ook nog wel eens vast. Het onderhouden van een samengesteld gezin is en blijft een uitdaging voor wie hier mee te maken heeft.

Stiefgoed coaching kan ook preventief of als onderhoud van je relatie ingezet worden. Het biedt je inzichten en handvatten die helpend zijn. Een samengesteld gezin heeft nu eenmaal een andere aanpak nodig dan een kerngezin. Coaching  helpt je inzicht te krijgen in zaken waar je geen woorden voor hebt, maar wel heel duidelijk voelt.

Mijn manier van werken is gebaseerd op het blijven communiceren met elkaar. Het geven van ruimte aan iedereen in het gezin. Om ieder op zijn eigen manier met de (nieuwe) situatie als samengesteld gezin om te leren gaan. Samen zoeken we naar een nieuw balans, met meer verbinding in jullie samengesteld gezin.

Als gelicenseerd Stiefgoedcoach hoop ik bij te dragen aan het slagen en gedijen van samengestelde gezinnen. Worstel je met bepaalde vraagstukken waar je maar niet uitkomt, verschillen jullie van mening over o.a. de opvoeding, wel/niet samenwonen,  je voelt je buitengesloten of voel je je helemaal opgebrand?

Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen voor informatie en/of ondersteuning.

Beroepscodes

 • SKJ-1400004077
 • AGB-98106921

Vooropleidingen

 • HBO Maatschappelijk werk en Dienstverlenging, jeugdzorgwerker
 • Kinder- en jeugdcoach Leger des Heils academie
 • UNLP Familieopstelling

Eigenschappen

 • Professioneel
 • Empathisch
 • Met humor
 • no-Nonsense

Tarieven

per uur € 105.00

incl. btw

per uur € 90.00

incl. btw

Aanvullende informatie

individueel 90,00 euro per uur incl. BTW koppels 105,00 euro per uur incl. BTW

Praktijklocatie(s)

Marjola Dillema
Den Helder
Marjola Dillema
Laan 21 1741 EA Schagen
Marjola Dillema
Purmerend
Marjola Dillema
Julianadorp
.
. . Callantsoog

Contact opnemen

E-mail:marjolacoaching@gmail.com
Tel:0648063140
Website:http://www.marjolacoaching.nl

Social Media

LinkedIn

Stuur Marjola een bericht

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.