Mirthe Vroling

Mirthe Vroling Stiefgoedcoach
Biedt ook online coaching
Komt ook aan huis
Nederlands
Engels

Mijn verhaal

Het onderwerp ‘Liefde’ heeft mij altijd al gefascineerd: verliefd zijn, houden van, seksualiteit, behoeftes, verlangens enzovoorts en deze gevoelens bestaan dan ook nog in verschillende gradaties.

Liefde is prachtig, mooi en een groot bepalend onderdeel in ieders bestaan!

We laten ons graag leiden door dit grootse gevoel….

Toch ging “het gevoel volgen” in de opstart van mijn huidige relatie met wat haperingen gepaard. We ontmoetten elkaar en hadden beiden nog wat te verwerken. Zo gingen onze wegen dan ook even uit elkaar om (zo bleek later) eerst te werken aan onszelf.

 

Nadat wij eind 2017 bewust de keus maakten om deze nieuwe liefde te omarmen, begon er wel een heel spannend proces: samen werken aan het nieuwe toekomstplaatje.

Hoe doe je dat zo goed mogelijk, met respect voor ieders geschiedenis, zodat de liefde wel een echte kans krijgt om te gaan bloeien?

Ook werd ik door diverse ziekenhuisopnames vrij snel geconfronteerd met de grote vraag: wil ik zelf nog kinderen? De kinderen van mijn vriend waren toen 6 en 3 jaar.

Mijn werk als (school)maatschappelijk werker had mij tot dan toe alleen geconfronteerd met samengestelde gezinnen waarbij het niet goed ging.

De rol van stiefmoeder vond ik maar eng en de eerste ontmoeting met de dochters van mijn vriend vond ik daardoor ook zeer spannend. Uiteindelijk was het een gezellige eerste ontmoeting. Het zijn lieve meiden en hun ouders kunnen gelukkig goed met elkaar praten, dat scheelt een hoop!

Bij de verdere vormgeving van onze relatie en ‘het zijn van een samengesteld gezin’ waren de stappen niet zo vanzelfsprekend als in een kerngezin.

Ik wilde het allemaal zo goed mogelijk doen, waardoor nieuwe situaties soms extra beladen voelden, het kan namelijk nooit ‘perfect’ gaan.

Ook werd ik wel eens overvallen door natuurlijke reacties in dagelijkse situaties. Een klein voorbeeld was toen een buurmeisje zei: “Dat moet je even aan je moeder vragen”, waarop werd geantwoord: “Dat is mijn moeder niet”. Slik ja dat klopt; “ik ben gewoon Mirthe”.

Ik realiseer me nu dat iedere verandering of nieuwe stap een hoop teweeg kan brengen, maar inmiddels weet ik dat wij naast elkaar blijven staan, als wij maar blijven ‘connecten’.

 

Tijdens één van onze eerste dates stelde hij mij de vraag:

“Wat zou je willen doen als je niet meer hoeft te werken?”

Waarop ik eigenlijk gelijk zei: “Het lijkt me fantastisch om mensen, zoals wij, te ondersteunen in het vormgeven aan de nieuwe liefde in hun leven”.

Inmiddels heb ik werk gemaakt van dit verlangen.

 

Ik kijk er naar uit jou/jullie te ontmoeten, jullie verhaal te leren kennen en om jullie vervolgens te ondersteunen.

Graag bied ik begeleiding vanuit jullie grote liefde voor elkaar, om te werken aan meer harmonie en rust in huis. Door de Stiefgoedmethodiek in te zetten, wordt zichtbaar en voelbaar waar de oorzaak van problemen vandaan komt. Vandaaruit kan er constructief gewerkt worden aan verandering binnen jullie relatie.

Het ‘zijn van een samengesteld gezin’ vraagt altijd onderhoud. Wanneer jullie weten waar extra aandacht voor nodig is in jullie relatie, kun je samen naast en met elkaar stevig blijven staan.

Beroepscodes

  • SKJ-110013156

Vooropleidingen

  • Post HBO Seksuologie (Rino Groep)
  • Training Two2Tango en preventie ondersteuning bij echtscheiding (LOCK)
  • HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening (Inholland)

Eigenschappen

  • Gewoon Mirthe: authentiek en eerlijk
  • Oprecht geïnteresseerd / nieuwsgierig
  • Oplossingsgericht
  • Geduldig

Tarieven

per stuk € 105

incl. btw

Aanvullende informatie

Coaching is gemakkelijk bij u thuis in uw vertrouwde omgeving. Op afspraak kan ik ook een ruimte huren.

Praktijklocatie(s)

Alkmaar
Alkmaar 1800 AA Alkmaar

Contact opnemen

E-mail:info@gewoonmirthe.nl
Tel:06 57 355 844

Social Media

LinkedIn
Facebook

Stuur Mirthe een bericht

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.