Stefanie Hofmeester

Stefanie Hofmeester Stiefgoedcoach
Biedt ook online coaching
Komt ook aan huis
Nederlands, Engels

Mijn verhaal

Elke strijd in de liefde is op te lossen, gegarandeerd!

Ervaar je blokkades, pijn, eenzaamheid of frustratie? Dat kan echt anders. Als relatietherapeut en Stiefgoedcoach ben ik gespecialiseerd in het snel en effectief laten stromen van de liefde en de verbinding, óók wanneer het (samengesteld gezin) ingewikkeld is.

Na jaren intensieve studie via wetenschappelijke, pseudo wetenschappelijke en alternatieve studies in de psychologie ben ik via beproefde methoden stellen, gezinnen en families gaan helpen in het herstellen van de liefde en de verbinding waardoor rust en harmonie ontstaat.

 

En mijn eigen ervaring met het samengestelde gezin?

Ik dacht dat de relatie met mijn eerste serieuze partner er één was die zou blijven tot het einde. Zéker toen onze dochter geboren werd. Tot groot verdriet wisten we echter niet hoe we onze liefde konden vertalen naar een gelijkwaardige en gezonde relatie en kozen we er uiteindelijk voor om uit elkaar te gaan.

Toen ik na een aantal jaren na de breuk mijn lief ontmoette die zelf drie volwassen kinderen heeft, wilden we zorgvuldig omgaan met onze verbinding maar ook met onze eigen en elkaars kinderen.

Het was echter kort na de beginperiode dat we ontdekten dat hoe groot de liefde ook is, een samengesteld gezin echt complex is. Oók als kinderen niet of niet vaak thuis zijn. Oók als de scheiding al even geleden is. Oók als er veel liefde is. Waar we allebei achter kwamen is dat als je elkaar niet echt meer lijkt te begrijpen, er sprake is van een patroon dat ‘onder te waterlijn’ zit. Het verstandige gesprek of de verhitte discussies hadden geen enkel effect. We hadden iemand nodig die ons meenam in de wetten van het Samengesteld Gezin. Patricia Heije, grondlegger van Stiefgoed gaf ons alles in handen en zo kon onze liefde weer stromen.

En ik? Ik specialiseerde me vervolgens in coaching en  relatietherapie voor het samengestelde gezin. Want dat het écht anders en pittig is met een partner, (stief)kinderen en ex-partners waar je geen gedeeld gezinsverleden mee hebt , dát is een feit.

Ik weet het en ik help jullie er graag bij want de liefde behoort te stromen; voor jullie als partners en voor de kinderen in jullie gezin.

Binnen 6 tot 8 sessies (online, op locatie of in de praktijk) kun je op een dieper niveau de verbinding ervaren en heb je concreet gereedschap in huis om jullie relatie en samengestelde gezin te laten floreren. Oók bij complexe vraagstukken.

Beroepscodes

 • Nobco-
 • -

Vooropleidingen

 • Relatietherapie, Samengesteld gezin en stiefdynamieken
 • Identiteitsgerichte ontwikkelingspsychologie, Contextuele therapie, EFT, NLP
 • IoPT, Systemische therapie bij ontwikkelingstrauma

Eigenschappen

 • Gelijkwaardig
 • Betrokken
 • Effectief
 • Doortastend

Tarieven

per uur € 90

incl. btw

per dagdeel € 300

incl. btw

per dag € 600

incl. btw

Aanvullende informatie

Niet bij in de praktijk of online maar bij jou op een locatie? Natuurlijk is dat mogelijk. Gemiddeld zijn de reiskosten 90,00 all in. Zakelijk factureren of een factuur indienen bij de werkgever is mogelijk. Bij zakelijk factureren wordt er 21% btw gerekend over de bovengenoemde tarieven.

Praktijklocatie(s)

Praktijk Stefanie Hofmeester
Schenkeldijk 82 3284 LP Zuid Beijerland
Praktijk Stefanie Hofmeester
Eendrachtsplein 3 3015 LA Rotterdam

Stuur Stefanie een bericht

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis aanbod

Vrijblijvend advies
Gratis inloopspreekuur
op 18/10/2023 van 14:00 tot 16:00

Agenda

20/10/2023 (20:00 - 22:00)
125

Met één stap uit de eenzaamheid | Samengesteld gezin workshop

In één avond leer je een bijzonder sterke manier om je gevoel van eenzaamheid op te heffen. Oók wanneer het ingewikkeld is. Kom samen of alleen.

Activiteitenagenda

Met één stap uit de eenzaamheid | Samengesteld gezin workshop

20/10/2023 van 20:00 tot 22:00

In één avond leer je een bijzonder sterke manier om je gevoel van eenzaamheid op te heffen. Oók wanneer het ingewikkeld is. Kom samen of alleen.

Kosten: 125

Lees meer