Stefanie Hofmeester

Biedt ook online coaching
Komt ook aan huis
Nederlands, Engels

Mijn verhaal

Elke strijd in de liefde is op te lossen, gegarandeerd!

Ervaar je pijn, eenzaamheid of frustratie in jullie relatie door de (stief)kinderen of een ex-partner? Heb je het gevoel niet meer thuis te zijn in je eigen huis? Heb je het idee dat jouw lief en jij niet op dezelfde golflengte zitten? Weet je niet meer hoe je het aan moet pakken met jullie verschillende ideeën rondom de kinderen? Dat kan écht anders.

Als relatietherapeut en Stiefgoed coach ben ik gespecialiseerd in het snel en effectief laten stromen van de liefde en de verbinding, óók wanneer het ingewikkeld is. Ook wanneer het complex is met (stief)kinderen of ex-partners. Ik heb enorm veel partners mogen helpen aan een gezonde en gelukkige relatie in het samengestelde gezin en geen uitdaging is te gek.

Na jaren van intensieve wetenschappelijke-, pseudo wetenschappelijke en alternatieve studies in het veld van psychologie en relaties help ik via beproefde methoden stellen, gezinnen en families in het herstellen van de liefde en de verbinding waardoor rust en harmonie ontstaat. Altijd met goed resultaat!

En mijn eigen ervaring met het samengestelde gezin?

Natuurlijk weet ik uit eerste hand hoe ingewikkeld het samengestelde gezin kan zijn. Mijn grote liefde had al drie grote kinderen terwijl mijn dochter nog klein was. We gingen samenwonen tijdens onze verliefdheid en kwamen er toen pas achter dat we ons allebei helemaal niet thuis voelden als de kinderen er waren. Beide hadden we het gevoel op eieren te lopen naar elkaar terwijl we niets liever wilde dan samenzijn. We wilde het fijn hebben maar we raakte elkaar juist kwijt. Eenzaamheid, onbegrip en boosheid dus.

Die ervaring bracht me bij het besluit álles te leren over de liefde en het samengestelde gezin en de bijzondere spelregels die daar gelden. Nu mag ik andere samengestelde gezinnen helpen in het creëren van een gelukkig leven.  Met zéér goed resultaat gelukkig.

Want 3 op de 5 stellen gaat binnen 5 jaar weer uit elkaar. Dat wil je natuurlijk niet nog eens meemaken (voor je kinderen).

Ik weet het en ik help jullie er graag bij want de liefde behoort te stromen; voor jullie als partners en voor de kinderen in jullie gezin.

Binnen 6 tot 8 sessies (online, op locatie of in de praktijk) kun je op een dieper niveau de verbinding ervaren en heb je concreet gereedschap in huis om jullie relatie en samengestelde gezin te laten floreren. Oók bij complexe vraagstukken.

Bel of mail vrijblijvend voor een gratis kennismakingsgesprek of de mogelijkheden voor een afspraak.

 

Tot snel,

Stefanie

Beroepscodes

 • Nobco-
 • -

Vooropleidingen

 • Relatietherapie, Samengesteld gezin en stiefdynamieken
 • Identiteitsgerichte ontwikkelingspsychologie, Contextuele therapie, EFT, NLP
 • IoPT, Systemische therapie bij ontwikkelingstrauma

Eigenschappen

 • Gelijkwaardig
 • Betrokken
 • Effectief
 • Doortastend

Tarieven

per uur € 145

incl. btw

per dagdeel € 460

incl. btw

per dag € 980

incl. btw

Aanvullende informatie

Wil je liever op je eigen locatie afspreken? Natuurlijk is dat mogelijk. Gemiddeld zijn de reiskosten 90,00 all in. Wil je een 'intensive' van 1 of meerdere dagen (op jouw locatie in het buitenland) dan is dat ook mogelijk. Reis en verblijfkosten worden doorberekend maar vooraf afgestemd. Zakelijk factureren of een factuur indienen bij de werkgever is mogelijk. Bij zakelijk factureren wordt er 21% btw gerekend over de bovengenoemde tarieven.

Praktijklocatie(s)

Praktijk Stefanie Hofmeester
Koninginneweg 60 3262 JD Oud Beijerland
Praktijk Stefanie Hofmeester
Eendrachtsplein 3 3015 LA Rotterdam

Stuur Stefanie een bericht

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Activiteitenagenda

Met één stap uit de eenzaamheid | Samengesteld gezin workshop

31/08/2024 van 10:00 tot 13:00

In één avond leer je een bijzonder sterke manier om je gevoel van eenzaamheid op te heffen. Oók wanneer het ingewikkeld is. Kom samen of alleen.

Kosten: 125

Lees meer