Voor TOPSPORT heb je een TOP-TEAM nodig!

Nog belangrijker dan in een kerngezin of relatie zonder kinderen, is het of je een team bent in een samengestelde relatie, ja of nee. Met een ‘nee’ wordt het erg zwaar en komt er, vroeg of laat een dieptepunt. En…

Nog belangrijker dan in een kerngezin of relatie zonder kinderen, is het of je een team bent in een samengestelde relatie, ja of nee.
Met een ‘nee’ wordt het erg zwaar en komt er, vroeg of laat een dieptepunt. En of je het dan gaat redden? Om in sporttermen te blijven, het hangt van je techniek, tactiek, de gekozen strategie van de coach, je conditie, je focus, je uithoudingsvermogen, de inzet van jullie als geheel team af. In je eentje win je de wedstrijd niet. Maar, zet je je beiden in als TEAM, met liefde, zorg voor elkaar en in verbinding, dan kun je ook in de verlenging de wedstrijd nog winnen. En zelfs nog kampioen worden.

Als ik met clienten een eerste gesprek heb, blijkt vaak dat dit ‘teamgevoel’ er (nog) niet is. Gelukkig is het besef dat het nodig is, er wel. En kunnen we aan het werk.

Het team
zelfst.naamw.

Uitspraak: [ti:m]
Verbuigingen: team|s (meerv.)

ploeg mensen die samen sporten of werken

Team BETEKENIS & DEFINITIE
Een team is een groep personen die door middel van samenwerking probeert om hetzelfde doel te bereiken.

Wat zou Max Verstappen kunnen zonder het goede team om zich heen? Ook bij de bandenwissel heeft hij hulp, snelheid, perfect samenspel, focus, strategie, conditie nodig van zijn team.
Een samengesteld gezin is topsport. Zorg dat je er als TEAM samen staat.
Voelt dat nog niet zo? Stiefgoed zit door heel Nederland!
Voor Rotterdam en omstreken: Annette@stiefgoed.nl en vraag me hoe ik jullie kan vormen tot een team zodat jullie samen de wedstrijd winnen. Al is t misschien de verlenging. Jullie hebben nog steeds kans om de wedstrijd te winnen.

Samengesteld gezin=Topsport!

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp