“Wat ben je, als je niet de ouder bent?”, Patricia Heije.

https://soundcloud.com/user-447423963/op-zoek-naar-de-liefde-met-patricia-heije-directeur-stiefgoed-nederland "Wat ben je, als je niet de ouder bent", Patricia Heije, directeur Stiefgoed Nederland.  "Hoe meer kinderen, hoe meer vreugd, dus ik ben blij met de vijf kinderen die we samen hebben." Patricia ontmoette Marco na haar scheiding. In eerste…

“Wat ben je, als je niet de ouder bent”, Patricia Heije, directeur Stiefgoed Nederland. 

“Hoe meer kinderen, hoe meer vreugd, dus ik ben blij met de vijf kinderen die we samen hebben.”
Patricia ontmoette Marco na haar scheiding. In eerste instantie was hij (nog) niet op zoek naar een nieuwe partner, dat maakte dat ze lang via Messenger contact hadden voordat ze elkaar voor de eerste keer ontmoetten. Toen Patricia na haar vakantie de deur opendeed, wist ze “Dit is ‘m, dit klopt.”

De start was een indrukwekkende tijd, zonder de juiste voorbereiding, waarbij ze heel hard haar best wilde doen voor iedereen. Een vakantie van drie weken naar Frankrijk met vijf kinderen in een camper bleek daarbij niet ‘handig’. Het was een verkeerde gedachte dat iedereen dit drie weken lang leuk zou vinden en vol zou houden.
Door schade en schande leren Patricia en Marco dat een nieuw samengesteld gezin echt anders is dan een kerngezin. Want wie ben je, als je niet de ouder bent in het gezin? Je bent de partner van de ouder van je stiefkinderen. Niet meer en niet minder. En dat is anders dan in je vorig kerngezin. En anders da je misschien zou willen.

Samen hebben ze diepgaand onderzoek verricht om hun weg te vinden. Nieuwsgierigheid, kracht, doorzettingsvermogen, eigen ervaring, professionaliteit, inzicht & kennis hebben gezorgd voor de start, acht jaar geleden, van Patricia met Stiefgoed. Stiefgoed & Patricia, het is ÉÉN.

Inmiddels zijn er 20 vestigingen door heel Nederland met professionals (Stiefcoaches, psychologen, therapeuten die ook ervaringsdeskundigen zijn).
Kijk voor een locatie bij jou in de buurt op de website van Stiefgoed.nl. Kom naar een gratis inloopspreekuur om kennis te maken en je vragen te stellen, of bel voor je vraag of een afspraak te maken.
Het doel van Stiefgoed is de cijfers van de geslaagde nieuw samengestelde gezinnen positief te beïnvloeden en te begeleiden naar harmonie en rust.

Luister naar het persoonlijke verhaal van Patricia Heije, directeur Stiefgoed Nederland, via de podcast “Op zoek naar de liefde”.

Deel dit artikel op...

Linkedin WhatsApp